Târgovişte: Încă o persoană arestată preventiv, după o încăierare pe Strada Tudorică Popescu

Târgovişte: Încă o persoană arestată preventiv, după o încăierare pe Strada Tudorică Popescu

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după o încăierare pe o stradă din Târgovişte în care au fost implicate mai multe persoane, iar săptămâna trecută alte trei au fost arestate preventiv, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 28 august a.c., în baza investigaţiilor şi probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte – Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, un bărbat de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În aceeaşi cauză penală instrumentată, pe bază de ordonanţă, la data de 23 august a.c., alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 18 ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ulterior, fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Persoanele respective sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încăierare după ce, la data de 21 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Cpt. Tudorică Popescu din Târgovişte, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc şi cu obiecte contondente, prin faptele acestora, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică.

IPJ Dâmboviţa mai anunţă că în cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonare procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

error: Conţinut protejat !!