Site icon stiriDB

Târgovişte: Garaje dărâmate, creată parcare cu 100 de locuri în micro 3

Municipalitatea din Târgovişte continuă demolarea garajelor, iar în micro 3 a fost creată o parcare cu 100 de locuri, zona a fost reabilitată, iluminatul public schimbat, creat un mic loc de joacă şi amenajat spaţiul verde.

”Inaugurăm o nouă parcare în municipiul Târgovişte, este vorba de o parcare cu o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi, vorbim de ce s-a asfaltat, mai avem 1.200 de metri pătraţi de spaţiu verde, gazon, mai avem 900 de metri liniari de borduri, 500 de metri pătraţi de pavele. De asemenea s-au montat 16 bănci şi s-a făcut un mic loc de joacă. A fost reabilitat integral şi luminatul public, este un iluminat pe led. În condiţiile acestea cred că avem aici o paracre acre arată foarte bine”, a declarat, miercuri, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

Paracrea a fost amenajată în zona străzii Preot Toma Georgescu (în spatele bazinului de înot). În această zonă au fos demolate aproximativ 50 de garaje şi create 100 de locuri de parcare.

Investiţia a fost de 600.000 de lei, iar executant Municipal Construct, iar zonele verzi reabilitate de Eco Sal, ambele societăţi în subordinea Consiliului Local Târgovişte.

Primarul Târgoviştei a precizat că se continuă acţiunea de întreţinere şi echipare a tuturor locurilor de joacă din municipiu.

”Acum sunt lucrări în Parcul Norocel din micro 2, vrem să mergem şi în zona Laminorului şi până în toamnă să asfaltăm şi acea stradă care merge prin spatele celor două blocuri de garsoniere din Laminorului, pentru că zona arată foarte rău, şi să reabilităm şi locul de joacă de acolo. Vom continua, repet, cu ceea ce vom identifica la o analiză atentă, pentru că resursele bugetare sunt destul de limitate”, a adăugat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.