Târgovişte: Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri un şofer ce nu a oprit la semnal, gloanţele au nimerit maşina

Târgovişte: Focuri de armă trase de poliţişti pentru a opri un şofer ce nu a oprit la semnal, gloanţele au nimerit maşina

Şoferul urmărit de poliţişti cu focuri de armă din cauză că nu a oprit la semnalul acestora a fost prins, duminică, şi a fost reţinut pentru 24 de ore, informează IPJ Dâmboviţa.

”Astazi, 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au reţinut pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani bănuit de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Acesta a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii dâmboviţeni au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă seara, pentru a opri un şofer care nu a oprit la semnalul executat de aceştia, trei gloanţe au nimerit maşina, iar şoferul nu a fost prins, informează IPJ Dâmboviţa.

Nimeni nu a fost rănit.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceştia. Pentru oprirea autovehicului polițiștii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra mașinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat şi este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, două focuri au fost executate de avertisment, în plan vertical, iar celelalte spre maşină. Urmărirea a avut loc din Târgovişte spre Râncaciov. La un moment dat şoferul a oprit maşina, dar a fugit şi este căutat acum de poliţişti.

”Polițiștii pot face uz de armă împotriva oricărui mijloc de transport, precum şi conducătorilor acestora care refuză să oprească la semnalele regulamentare ale organelor abilitate, existând indicii temeinice că au săvârşit o infracțiune ori că este iminentă săvârşirea acesteia”, susţine IPJ Dâmboviţa.

Din primele date, şoferul era singur în maşină.

error: Conţinut protejat !!