Site icon stiriDB

Târgovişte: Doritorii de mişcare pot alerga pe stadion; află programul de acces pe pista de alergare

Cei care doresc să facă mişcare pot alerga pe stadionul Eugen Popescu dun Târgovişte, accesul fiind permis de luni până vineri între orele 17.00 şi 21.00, iar în weekend între 07.00-11.00 şi 17.00-21.00. O veste excelentă pentru iubitorii de mișcare!

„Târgoviștenii care doresc să alerge într-un mediu modern, aerisit și ferit de traficul auto, o pot face începând de mâine, 1 Iulie, cu următoarele mențiuni și respectând strict regulamentul de funcționare a pistei de atletism a Stadionului Eugen Popescu, aprobat de către Consiliul Local Târgoviște! Accesul pe pista de atletism va fi permis într-un interval orar stabilit de către administratorul stadionului Eugen Popescu, între lunile aprilie si octombrie”, anunţă, vineri, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

 Programul de acces pe pista de atletism:

Luni-Vineri (17:00-21:00);

Sâmbătă-Duminică (07:00-11:00/17:00-21:00).

Pista de atletism a stadionului Eugen Popescu poate fi utilizată potrivit orarului de funcționare.

Pista nu va putea fi utilizată în situația în care sunt organizate competiții sportive sau se desfășoară antrenamente ale echipei de fotbal!

Persoanele care vor folosi pista de atletism vor avea următoarele obligații:

„Nerespectarea regulilor menționate conduce la eliminarea din perimetrul stadionului”, precizează primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.