Târgovişte: De 1 mai la Complexul de Nataţie, activităţi sportive şi concert

Târgovişte: De 1 mai la Complexul de Nataţie, activităţi sportive şi concert

Primăria Târgovişte a pregătit mai multe acţiuni sportive şi un concert de 1 mai, la Complexul de Nataţie din municipiu, iar intrarea va fi gratuită, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

”De 1 mai Primăria Târgovişte şi Complexul de Nataţie oferă alternativă de petrecere a timpului liber, va fi un program care va debuta la ora 10.00, va fi un concurs de înot, după aceea vom avea meciuri de baschet persoane cu dizabilităţi, CSM –CSŞ, un meci de baschet fete, un meci de baschet masculin. De asemenea vom avea program de aerobic, de kangoo jumps, vor fi jocuri pentru copii. Vom avea pe tot parcursul zilei diferite acţiuni prin care ne vom adresa atât copiilor, cât şi adulţilor. Va fi şi un turneu de fotbal adresat copiilor. După amiază vom avea un concert, va fi un program artistic realizat de grădiniţe, şcoli din Târgovişte, iar de la ora 18.00 un recital Anda Adam”, a precizat primarul Cristian Stan.

Edilul a adăugat că la meciul de baschet feminin Clubul Sportiv Municipal (CSM) – Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) vor juca senioare ale echipei CSM, cunoscute publicului amator de baschet. CSM Târgovişte e cea mai galonată echipă din baschetul feminin, cu 12 titluri de campioană, în sezonul recent încheiat a câştigat Cupa României şi a terminat campionatul pe locul patru.

error: Conţinut protejat !!