Site icon stiriDB

Târgovişte: Consilierii locali au aprobat betonarea a peste 1.000 mp de spaţiu verde în Parcul Chindia

UPDATE: Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a scris pe facebook că va propune consiliului local schimbarea locului unde va fi construit skate park-ul pentru a nu diminua spaţiul verde.

Referitor la construirea unui Skate Park in zona parcului Chindia, pentru a nu diminua suprafata verde a orasului…

Posted by Daniel Cristian Stan on 31 August 2017

Şi unii consilieri, după ce au primit critici la postările de pe facebook, au realizat că decizia pe care au luat-o nu este una bună şi au salutat iniţiativa primarului.

Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, joi, betonarea a peste 1.000 de metri pătraţi de spaţiu verde din Parcul Chindia. Votul a fost dat în unanimitate de către toţi consilierii prezenţi la şedinţă. Mai mult, unii s-au lăudat cu acest lucru pe facebook.

Investiţia pe care au aprobat-o consilierii este realizarea unei zone de skate în imediata vecinătate a Restaurantului Brotăcei din Parcul Chindia. Costul estimat este de 1,2 milioane de lei (12 miliarde de lei vechi).

Legea prevede protejarea spaţiilor verzi, interzicând distrugerea acestora prin realizarea diverselor construcţii, iar instituţiile abilitate ar trebui să se pronunţe cu privire la hotărârea luată de Consiliul Local Târgovişte.