Site icon stiriDB

Târgovişte: Ce răspunde Compania de Apă când află că oamenii râd că forează după petrol la rondul de la autogară

lucrari-apa-rond

Lucrările de amploare şi de lungă durată de la sensul giratoriu de la Autogara Târgovişte i-au făcut pe localnici să ironizeze Compania de Apă că forează acolo după petrol.

”Circulă legende, unii spun că nu se ştie unde e reţeaua, alţii spun că se forează după petrol”, au spus jurnaliştii la o conferinţă de presă a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD).

”Nici eu nu ştiu prea multe, ce caută. Acolo este PIDU A. S-au încurcat ei în proiect, nu ştiu prea multe amănunte. Ce este cert e că noi ştim ce e de făcut, ştim unde trebuie să se racordeze”, a precizat directorul tehnic şi de producţie la companiei, Ioan Ţuţuianu.

Din răspunsul acestuia reiese că nu compania de apă efectuează lucrările acolo, ci o firmă care are contract în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) derulat de Primăria Târgovişte.

”Dacă ştiţi ce e de făcut, arătaţi-le şi lor!”, le-a sugerat celor din CATD, reprezentantul stiriDB.

”Le arătăm, dar acum ei… chiar acum sunt pregătiţi”, a răspuns Ioan Ţuţuianu.

”Ei căutau conductele acolo…”, a mai spus un jurnalist.

”Le-au găsit!”, a fost replica directorului CATD, Alexandru Oprea.

”Ştiţi de ce pare că ei caută petrol? Pentru că sunt două lucrări, de fapt, acolo, una este racordul la această conductă mare de transport de la Priseaca şi mai e acolo… se mai montează o staţie de pompare a apei pluviale, care să rezolve problema din pasaj, în momentul când aţi văzut că atunci când plouă canalizarea nu poate prelua toată apa din pasaj. De asta e tot sensul ăla spart”, a adăugat directorul tehnic şi de producţie al CATD, Ioan Ţuţuianu.