Târgovişte: Bulevardul IC Brătianu, recent asfaltat, spart din cauza unei avarii la reţeaua de apă

Târgovişte: Bulevardul IC Brătianu, recent asfaltat, spart din cauza unei avarii la reţeaua de apă

Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte, recent asfaltat printr-un program cu fonduri europene, a fost spart, vineri, în zona sensului giratoriu din zona Direcţiei Agricole, din cauza unei avarii la reţeaua de alimentare cu apă.

Vineri, din asfalt şi din zona bordurii, pe acea porţiune de drum, ţâşnea apă. Cei de la Compania de Apă au venit să remedieze şi au spart o porţiune de unu-doi metri pătraţi de asfalt. Ulterior au decis că trebuie să mai spargă din partea carosabilă pentru a face reparaţiile necesare.

bratianu-spart-apa-02

Dacă în presa locală avaria a fost semnalată în jurul orei 12.00, la şase ore distanţă muncitorii de la Compania de Apă nu reuşiseră să remedieze defecţiunea.

Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, un sens de mers este blocat în zona unde se efectuează reparaţii, iar poliţişti rutieri dirijează circulaţia.

A început să devină ceva obişnuit ca străzile cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) în Târgovişte, proiect realizat cu fonduri europene, să fie sparte imediat după asfaltare. S-a întâmplat aşa cu IC Brătianu spart în mai multe rânduri de Distrigaz şi cei de la Compania de Apă, cu Bulevardul Unirii, spart în mai multe locuri pentru a se remedia probleme legate de reţeaua de apă (cei abilitaţi uitaseră să facă unele racorduri).

bratianu-spart-apa-01

Astfel, în unele zone, intenţia autorităţilor de a face ample lucrări de reabilitare şi modernizare a infrastructurii se transformă într-o continuă peticire a carosabilului.

Străzile din cadru PIDU din Târgovişte au fost decopertate la o adâncime de circa 20 centimetri pentru a se realiza structura de rezistenţă a drumului şi asfaltarea uniformă.

error: Conţinut protejat !!