Târgovişte: Bugetul municipiului a trecut, cu amendamentele PSD

Târgovişte: Bugetul municipiului a trecut, cu amendamentele PSD

Bugetul municipiului Târgovişte a fost aprobat, luni, în şedinţa de consiliu local, cu amendamentele aduse de consilierii PSD.

Aceștia au propus să se ia 1 milion de lei de la Teatrul Municipal Tony Bulandra, ceea ce însemna contravaloarea unui pod rulant pe care conducerea teatrului îl propusese ca investiție pentru acest an. De asemenea s-au mai luat 1,5 milioane de lei de la Clubul Sportiv Municipal și 650.000 de lei de la Poliția Locală.

Banii au fost repartizați, în principal, pentru reparații drumuri în cartierul Priseaca și pentru acoperirea unei părți din cofinanțarea necesară pentru proiectul european Complex de natație.

În total, consilierii PSD au propus și s-a aprobat realocarea unei sume de aproximativ 4 milioane de lei.

O altă modificare adusă propunerii inițiale a bugetului, la propunerea consilierului Andrei Albu, a fost acordarea unei sume de 200.000 de lei către Arhiepiscopie în urma unei solicitări făcute de aceasta. Banii au fost luați din bugetul inițial alocat Poliției Locale Târgovişte.

Nici această ședință nu a fost lipsită de schimburi de replici între consilieri.

”E inacceptabil ca în așa fel să se împartă bugetul unui municipiu”, i-a spus consilierul PSD Cătălin Rădulescu primarului interimar Ciprian Prisăcaru, nemulțumit de felul în care edilul a abordat subiectul bugetului.

error: Conţinut protejat !!