Site icon stiriDB

Târgovişte: Baza sportivă de la Colegiul „Constantin Carabella” este gata

Baza sportivă de la Colegiul „Constantin Carabella” din Târgovişte este gata, investiţia a fost de 3 milioane de lei, realizată din fondurile Primăriei Târgovişte.

„Noua bază sportivă de la Colegiul National „Constantin Carabella” este gata, iar elevii de la această prestigioasă unitate de învățământ pot beneficia, pentru prima dată, de condiții foarte bune pentru efectuarea orelor de educație fizică:

✅  – sală de sport în suprafață de aproximativ 1000 mp;

✅ – teren exterior multifunctional, acoperit cu tartan;

✅ – vestiare;

✅ – toate dotările aferente (gradene cu 120 de locuri, tabelă de marcaj, trambuline, panouri baschet, mese de tenis, sistem de sonorizare, etc)”, spune primarul Târgoviştei. Cristian Stan.

Baza sportivă de la Colegiul „Constantin Carabella” a fost construită de la zero, până cum orele de educație fizică fiind susținute fie într-o sală improvizată, fie în fosta cantină a unei alte unități educaționale din apropiere.

Primarul Târgoviştei a vorbit şi despre alte investiţii din domeniul educaţional, derulate în municipiu.

„Școala Nr. 8 „Mihai Viteazul” este aproape de finalizare, tot în acea zonă mai avem în reabilitare, extindere și dotare încă o investiție, este vorba despre Grădinița „Rază de Soare”, este cea mai mare grădiniță din Dâmbovița, și tot în zona respectivă s-a finalizat și Creșa Nr. 8. Totodată, continuă lucrările la Școala Gimnazială „Matei Basarab”, în cartierul Matei Basarab sau în microraionul 3, acolo unde termenul de execuție este unul ceva mai îndelungat. Sperăm ca până la finalul acestui an școlar să realizăm și acolo investiția. Vor continua lucrările la creșele 2 și 13″, a mai spus primarul Cristian Stan.