Site icon stiriDB

Târgovişte: Bărbat reţinut pentru înşelătorii cu maşini

Poliţiştii târgovişteni au reţinut un bărbat din Baia Mare care a închiriat o autoutilitară, apoi a vândut-o în străinătate, în urma cercetărilor stabilindu-se că a mai comis astfel de fapte, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis joi.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a numitului B.T., de 62 de ani, din localitatea Baia Mare, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune. În fapt, la data de 28 februarie 2013, acesta a închiriat, pentru o perioadă de 7 zile, o autoutilitară de la un bărbat, din municipiul Târgovişte, ocazie cu care a încheiat un contract de închiriere, autentificat la un notar. Ulterior, susnumitul a vândut fără drept autotilitara închiriată, pe teritoriul Ucrainei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul a mai comis astfel de fapte şi pe raza judeţelor Botoşani, Bistriţa Năsăud şi Alba.

S-a procedat la reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.