Site icon stiriDB

Târgovişte: Au fost aprinse luminile din pomul de Crăciun de pe platoul Prefecturii (video|foto)

barad-aprins

Luminile din pomul de Crăciun de pe platoul Prefecturii din Târgovişte au fost aprinse, duminică, de primarul Cristian Stan ajutat de copii.

”Este cel mai frumos brad pe care îl are Târgoviştea în ultimii 25 de ani”, a spus Cristian Stan.

Târgoviştenii au venit în număr mare în centrul Târgoviştei, duminică după amiază, au asistat la momentul aprinderii iluminatului public festiv de sărbători şi au ascultat colinde.

Primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, împreună cu fiica sa, dar şi ajutat de alţi copii prezenţi la eveniment au aprins luminile din pomul de Crăciun de pe Platoul Prefecturii.

Primarul a anunţat programul manifestărilor, le-a spus copiilor că Moşul va veni în acest an în Piaţa Mihai Viteazul şi va împărţi cadouri, dar va fi prezent şi în cartiere, la locurile de joacă.

Târgovișteni, pe platoul Prefecturii, așteptând să fie aprinse luminile din brad

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a explicat şi că pomul de Crăciun din acest an este unul pe suport metalic, a costat circa 30.000 de lei. Firma care s-a ocupat de realizarea şi montarea pomului de Crăciun este Municipal Construct din subordinea primăriei.

Cristian Stan a mai spus că la sediul Primăriei Târgovişte sunt aşteptaţi, ca în fiecare an, colindătorii, în perioada 14-18 decembrie.