Târgovişte: A furat plăcuţele de la o maşină parcată şi a alimentat din benzinării fără să plătească

Târgovişte: A furat plăcuţele de la o maşină parcată şi a alimentat din benzinării fără să plătească

Un tânăr de 23 de ani din Dâmboviţa a alimentat mai multe zile la benzinării şi a plecat fără să plătească, folosind o maşină la care a pus plăcuţele de înmatriculare furate de la un autoturism parcat în Târgovişte, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

„Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au constatat că în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., ar fi sustras plăcuţele cu număr de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în municipiul Târgovişte şi, ulterior, ar fi condus pe raza localităţii un alt autoturism căruia i-ar fi montat plăcuţele respective. Totodată, în cursul nopţii de 1, 2, 3 şi 4 decembrie a.c., ar fi alimentat autovehiculul cu carburant de la şase staţii, în valoare de peste 3.000 de lei, fără a achita contravaloarea produsului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Făptaşul, de 23 de ani, din comuna dâmboviţeană Gura Vulcanei, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt, furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

error: Conţinut protejat !!