Site icon stiriDB

Târgovişte: A debutat a doua etapă de montare staţii noi de autobuz; vezi în ce zone

A doua etapă de montare a noi staţii de autobuz a debutat în Târgovişte. Staţiile de călători vor avea cu panou digital de informaţii despre trasee, orare, direcţie şi timp de aşteptare pentru autobuze,

„A debutat și cea de-a doua etapă a proiectului care vizează montarea de stații noi de autobuz în municipiul Târgoviște!

Primele zone abordate: Piața Vlad Țepeș, Bulevardul I.C. Brătianu (zona Minion și Catedrală), dar și Bulevardul Unirii!”, anunţă primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

În Târgovişte continuă montarea de staţii de călători moderne cu panou digital de informaţii despre trasee, orare, direcţie şi timp de aşteptare pentru autobuze, anunţă, luni, primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

„Continuă montajul noilor stații de călători destinate municipiului Târgoviște! Orașul nostru va dispune, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, de una dintre cele mai moderne infrastructuri de transport local din România. Din această categorie fac parte și noile stații de călători. Obiectivele de investiții amintite marchează o schimbare majoră față de situația din prezent, facilitățile oferite nefiind cu nimic mai prejos în raport cu ceea ce găsim în orașele europene importante”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Stațiile au o lungime de 6 m, dispun de touch screen monitor, vor fi dotate cu panou de informații digital ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare, sistem fotovoltaic, router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.

În prima etapă au fost montate în Târgovişte 28 de asemenea stații.