Târgovişte: ”1 mai în familie”, vineri în Parcul Chindia

Târgovişte: ”1 mai în familie”, vineri în Parcul Chindia

Primăria Târgovişte organizează, vineri, o serie de manifestări în Parcul Chindia, sub titulatura ”1 mai în familie”. Vor fi concursuri cu premii, concerte şi multe surprize, a anunţat primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

”Concursul va avea opt probe, participanţii trebuie să se constituie în echipe de câte cinci persoane (o persoană între 7 şi 10 ani, una între 50 şi 65 de ani, pentru restul nu sunt limite de vârstă), probele vor fi destul de atractive şi antrenante (…). Va fi o probă de orientare – echipele vor căuta un steguleţ, iar când va fi găsit se va deschde un plic cu indiciul următoarei etape; piscina buclucaşă – scoaterea unor mingi de ping pong dintr-o piscină, fără folosirea mâinilor; ştafeta veselă; streetball; o probă de hidrobicicletă, concurs la care participă doi membri din fiecare echipă; probă de frânghie; probă de karaoke. În paralel pe scena care va fi instalată în parc vor avea loc reprezentaţii artistice, vor fi copii de la Palatul Copiilor şi de la diferite unităţi de învăţământ din municipiu”, a spus primarul Cristian Stan.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să aibă la ei buletinul de identitate şi pentru copii certificatul de naştere.

Înscrierea în concurs se va face vineri între orele 9.00 şi 11.00, la intrarea principală în parc, lângă scenă va fi un birou de informaţii.

Premiile la concurs sunt: premiul I câte 300 de lei pentru fiecare membru al echipei, premiul II câte 200 de lei şi premiul III câte 100 de lei.

Bugetul manifestărilor este de 25.000 de lei.

error: Conţinut protejat !!