Site icon stiriDB

Târg de produse, inaugurat la Tătărani

Târgul de produse din comuna dâmboviţeană Tătărani a fost inaugurat, sâmbătă, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a candidatului la europarlamentare Claudia Gilia, a senatorului de Dâmboviţa Leonardo Badea şi a altor oficialităţi locale.

”De când partidul nostru a venit la guvernare, de când avem preşedintele consiliului judeţean un băiat destoinic, băiat de pe valea noastră, care a început să se uite şi spre comuna Tătărani, am realizat multe”, a spus primarul din Tătărani, Constantin Pătru.

La târgul de la Tătărani vin comercianţi din zonă, iar localnicii pot cumpăra atât legume, zarzavaturi, răsaduri, brânzeturi, dar şi articole de îmbrăcăminte sau unelte pentru grădină.

Primarul din Tătărani, Constantin Pătru, a precizat că până se va crea vad comercial nu se vor pune taxe. În târg sunt amenajate spaţii numerotate pentru comercianţi, iar cei care ajung aici pot cumpăra renumitele gogoşi din târg.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a vorbit despre investiţiile care se fac la Tătărani.

”Continuăm asfaltările, terminăm de realizat căminul cultural, Anul acesta vom face şcoala de la Tătărani pe fonduri europene, o modernizăm. De asemenea vom face căminul cultural de la Gheboieni, îl începem în maxim două-trei luni. Anul acesta vom obţine aprobarea pentru fonduri europene pentru canalizare, sunt 3,6 milioane de euro, vom face investiţia asta în următorii trei ani. Vreau să aveţi încredere că vom face şi în anii următori investiţii de tipul celor făcute în acest an”, a spus Ţuţuianu.