Târg ilegal de maşini în centrul Târgoviştei, pe trotuar, la intrarea pe Bulevardul Carol I

Târg ilegal de maşini în centrul Târgoviştei, pe trotuar, la intrarea pe Bulevardul Carol I

Peste 10 maşini ocupă zona pietonală din faţa Bancpost de la intrarea pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului Târgovişte, autoturismele având anunţuri de vânzare, astfel acolo fiind un adevărat târg ilegal de maşini.

Toate maşinile parcate pe trotuare au în geamuri afişe cu anunţuri de vânzare.

masini-centru-4

”Eu nu ştiu acum… Poliţia Rutieră a montat astăzi (joi, n.r.) patru semne de staţionare interzisă. Au fost luate măsuri în municipiu pentru a încerca să fluidizăm traficul, tinând cont şi de faptul că sunt lucrări în derulare la PIDU-uri (Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană). Dar dacă sunt maşini expuse spre vânzare ar trebui să li se găsescă un alt spaţiu decât pe carosabil”, a declarat, pentru stiriDB, şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Dinu Gheorghe.

Acesta a precizat că vor fi luate măsuri.

masini-centru-3

”O să luăm măsuri. Foarte bine că aţi sesizat lucrul acesta. Noi mâine dimineaţă sau în seara asta, dacă apucăm să identificăm cine le-a expus, vom lua măsurile de rigoare”, a mai spus şeful Poliţiei Locale Târgovişte, Dinu Gheorghe.

Autorităţile locale vor să facă din Târgovişte un adevărat oraş european, astfel sunt în derulare mai multe lucrări ample de infrastructură cu fonduri europene. De asemnea autorităţile vor să îl promoveze turistic. Împânzirea zonei centrale a Cetăţii de Scaun cu maşini second hand scoase la vânzare nu face decât să coboare standardul de civilizaţie urbană a oraşului.

masini-centru-2

error: Conţinut protejat !!