Site icon stiriDB

Târg de Sf. Dumitru, la Vişineşti

Autorităţi locale şi judeţene, producători, localnici au fost prezenţi, sâmbătă, la târgul de Sf. Dumitru în comuna dâmboviţeană Vişineşti.

Cei prezenţi au putut face cumpărături, au petrecut şi au putut urmări un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Chindia din cadrul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

VEZI GALERIE FOTO

”Am participat începând de ieri seară (vineri seară, n.r.) la mai multe activităţi din judeţul Dâmboviţa, am început pe 24 octombrie cu participarea la vecernia de la biserica din satul Vişineşti, care are hramul Sf. Dimitrie, iar astăzi (sâmbătă, n.r.) am fost alături de primarul Nicolae Stoica la târgul din Vişineşti”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că sâmbătă a mers la mai multe târguri din judeţ.

”Astăzi (sâmbătă, n.r.) de Sf. Dumitru sunt bâlciuri tradiţionale în judeţ, am mers la Conţeşti, Fieni (…), Vişineşti, iar la Găeşti, pentru prima dată, domnul Iacobuţă (Dan Iacobuţă, primar Găeşti, n.r.) a organizat un festival al mustului”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.