Site icon stiriDB

Sunt funcţionari în Primăria Târgovişte care nu sunt obişnuiţi să muncească; vezi cine spune asta

primarie-targoviste-cladire

Sunt funcţionari în Primăria Târgovişte care nu sunt obişnuiţi să muncească, sunt oameni care nu au mai fost puşi la muncă de foarte multă vreme, a declarat, miercuri, la un post local de televiziune, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Cristi Stan a dovedit că poate fi un primar foarte bun. În şase luni a arătat că poate mişca lucrurile. E foarte serios, e foarte muncitor, este un tip care nu dă înapoi, este cunoscător de legislaţie şi vă asigur că este şi un tip onest. A început să strângă şi o echipă pe lângă el. Are probleme majore cu partea funcţionarilor publici, cum am şi eu la consiliul judeţean. El are mai mari, pentru că sunt unii care au fost aduşi acolo de vechile administraţii, sunt oameni care ar pune talpă, dacă ar putea, la fiecare pas, sunt oameni care nu au mai fost puşi la muncă de foarte multă vreme. Foarte greu să te duci să lupţi cu un colectiv care nu percutează, cu oameni care nu sunt obişnuiţi să muncească, să aibă dedicaţie”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că, la acest moment, în administraţia publică sunt, în mare parte, oameni neprofesionişti, fără chef de muncă.

”Din păcate administraţia, din cauza tăierilor de salarii, nivelului mic de salarizare s-a deprofesionalizat şi au rămas foarte mulţi care nu au niciun fel de chef, niciun fel de chemare, niciun fel de interes să facă ceva”, a precizat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, la emisiunea ‘Faţă în faţă’, moderată de Anda Ştefan la ColumnaTV.