STUDIU: Ce cumpara femeile din magazinele online?

STUDIU: Ce cumpara femeile din magazinele online?

Doamnele sunt renumite pentru timpul pe care il petrec la cumparaturi fie din placere, fie din pentru a satisface anumite nevoi. In ultimii ani, s-a observat o crestere rapida a volumului de cumparaturi realizate in mediul online, pentru ca lor le sunt asociate anumite avantaje pe care magazinele fizice nu le au. Un studiu arata ca, din magazinele online, femeile achizitioneaza cel mai des haine, produse de ingrijire, articole pentru bebelusi, dar si accesorii pentru casa si gradina.

Iata ce cumpara doamnele din mediul online:

  1. Produse pentru bebelusi

Proaspetele mamici se simt, probabil, binecuvantate de posibilitatea de a cumpara tot ce au nevoie pentru micutii lor doar prin cateva click-uri, deoarece un bebelus are nevoie de atentia neconditionata a mamei lui, cel putin in primele luni din viata. Un procent de 15% dintre femeile participante la studiu au spus ca au cumparat si vor continua sa cumpere hainute si alte produse pentru bebelusii lor din magazinele online, iar o mare parte dintre ele au recomandat laptele praf Humana nr.3 de pe Elaptepraf.ro, pentru calitatea lui. Daca iti doresti sa petreci mai mult timp cu bebelusul tau si mai putin timp la cumparaturi, magazinele online sunt solutia ideala.

  1. Articole pentru casa si gradina

Femeile isi doresc sa aiba o casa care sa le reprezinte si pe care sa o decoreze cu mult bun gust. Cu un procent de 20%, printre articolele pentru casa si gradina pe care doamnele au spus ca le cumpara din magazinele online, se numara mobila, decoratiunile, florile, lenjeriile de pat, fetele de masa sau draperiile. Descopera AICI unul dintre magazinele preferate de doamne, daca esti interesata de achizitionarea unor lenjerii de pat de lux sau, pur si simplu, vrei sa iti transformi casa intr-o locuinta moderna si placuta.

  1. Haine

Nu este deloc de mirare ca printre produsele cumparate de doamne din magazinele online se numara si articolele vestimentare. Un procent de 30% dintre femeile participante la studiu au marturisit ca isi achizitioneaza frecvent haine din mediul online, observandu-se, in acest fel, nevoia de a fi mereu in pas cu moda si a arata bine. Cu o gama larga de magazine, ce pun la dispozitie o multime de modele de haine, doamnele nu se pot da inapoi de la shoppingul online, mai ales ca, de cele mai multe ori, dureaza foarte putin, iar majoritatea magazinelor ofera posibilitatea de a returna articolele care nu se potrivesc.

  1. Produse de ingrijire

Un procent de 20% dintre oamne au spus ca prefera sa cumpere articole de ingrijire personala din mediul online, fie ca se orienteaza spre produsele pe care le folosesc de obicei, fie din dorinta de a incerca ceva nou. De asemenea, foarte multe au marturisit ca sunt extrem de multumite de faptul ca, in ultima vreme, au inceput sa apara din ce in ce mai multe magazine cu produse de ingrijire concepute din ingrediente naturale, iar acest lucru le face sa aiba mai multa incredere in ceea ce cumpara. 

  1. Produse de curatenie

Nu doar ca au posibilitatea de a alege dintr-o gama mult mai variata, dar, cumparand detergenti si alte solutii pentru curatenie din mediul online, femeile se pot bucura si de o calitate mult mai mare a acestora, mai ales ca, in ultima vreme, accentul este pus pe produsele eco-friendly. Astfel, un procent de 15% dintre femei au spus ca prefera sa cumpere produse de curatenie din mediul online, acest lucru ajutandu-le sa economiseasca timp, dar si bani.

Se observa, asadar, ca printre cele mai frecvente achizitii pe care le fac doamnele din magazinele online se regasesc produsele  pe care le folosesc cel mai des, iar acest tip de cumparaturi nu poate sa fie decat un avantaj pentru ele.

error: Conţinut protejat !!