Spitalul Judeţean Târgovişte, cel mai mare angajator din municipiu

Spitalul Judeţean Târgovişte, cel mai mare angajator din municipiu

Spitalul Judeţean Târgovişte este cel mai mare angajator din municipiu, cu peste 2.000 de angajaţi. Asta în condiţiile în care marile societăţi industriale sau de construcţii din Târgovişte au concediat mii de angajaţi după 1989. Astfel Combinatul de Oţeluri Speciale (COS) mai are undeva la 1.400 de angajaţi, iar restul societăţilor de pe platforma industrială din Târgovişte nu au, fiecare, decât câteva sute de salariaţi.

Conform veniturilor nete din luna decembrie 2013, postate pe pagina de internet a Spitalului Judeţean Târgovişte, instituţia medicală are 2.023 de angajaţi. Conform aceluiaşi document, cel mai mare salariu net din spital este de aproape 13.000 de lei şi îl are un şef de secţie, gradul II, medic primar. Managerul este pe poziţia doi cu salariu net de 10.800 de lei.

Spitalul are 27 de bucătari, şapte ospătari şi 12 muncitori necalificaţi în bucătărie.

În declaraţiile de venit de pe pagina Spitalului Judeţean Târgovişte sunt menţionaţi şi trei preoti, la capitolul culte. Veniturile nete ale acestora, în luna decembrie 2013, sunt de 2.100 de lei, 1.400 de lei şi 1.300 de lei.

Spitalul mai are angajaţi 10 fochişti (cel mai mare venit net fiind de 1.600 de lei), un tâmplar, 12 instalatori, şapte lacatuşi mecanici, un zugrav, un zidar faianţar, un motostivuitorist, opt electricieni, doi frizeri.

Totodată spitalul are angajat şi un strungar.

error: Conţinut protejat !!