Sondajul PSD Dâmboviţa crează dispute în rândul politicienilor locali

Sondajul Avangarde, comandat de PSD Dâmboviţa, la sfârşitul lunii octombrie, crează dispute în rândul politicienilor locali, deputatul PSD de Târgovişte Radu Popa cerând, joi, într-un comunicat de presă, să se facă publice toate datele sondajului ”pentru a fi înlăturate speculaţiile şi jignirile”.

radu popa”Pe fondul apariţiei în presa locală a unor speculaţii şi jigniri care aduc prejudicii de imagine, nemeritate, organizaţiei PSD Dâmboviţa şi pentru corecta informare a opiniei publice, doresc să fac o precizare care, în mod cert, ar putea lămuri definitiv, lucrurile. Apariţia în presă a unor ştiri care indicau cifrele aproximative şi nu exacte ale unui sondaj de opinie realizat de Avandarde la solicitarea PSD Dâmboviţa (cum au fost cele prezentate in ziarul patronat tocmai de un consilier judeţean PSD) în care Stan Cristinel şi alţii, erau cotaţi fie cu 35% din intenţia de vot, fie cu câte 35% fiecare, unde preşedintele organizaţiei nici nu apărea cotat, deşi, ştim cu toţii, cât de bine stă domnia sa in preferinţele dâmboviţenilor sunt, în opinia mea, informaţii de natură să submineze forţa de atracţie a PSD Dâmboviţa”, se arată în comunicatul semnat de Radu Popa.

Acesta cere preşedintelui PSD Dâmboviţa să prezinte în integralitate sondajul.

”Personal, am să fac toate demersurile pentru ca aceste cifre să ajungă la opinia publică, cât mai repede. În calitatea mea de consilier personal al Preşedintelui PSD, dl. Victor Ponta, sunt preocupat de consolidarea unui curent favorabil acestui partid în perspectiva alegerilor europarlamentare, iar titlurile din ultima săptămâna, oricât ar fi de mari şi de roşii, duşmănesc adevărul. Dâmboviţenii au fost minţiţi sistematic, în ultimii 23 de ani, iar generaţia mea nu mai este dispusă să accepte asta”, mai spune deputatul PSD Radu Popa în comunicat.

”Dacă plec eu şi dacă plecăm toţi din Târgovişte, tot nu trece Cristi Stan de 10% în sondaje!”, declara deputatul Radu Popa, în presa locală din Dâmboviţa, după apariţia datelor din sondaj.

Parlamentarul a primit replică din partea liderului PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

„Radu Popa poate pleca din Târgovişte pentru că nu e târgoviştean. Eu nu îi dau răspunsuri lui Radu Popa pentru că nu îmi pierd vremea. Şi primul ministru şi eu îl ştim pe Radu Popa. Ştim ce spunea şi acum o lună şi acum un an. Îmi aduc aminte şi când mergea cu sacul de bani cu Dan Diaconescu prin faţa televizoarelor. Să nu credeţi că primul ministru nu ştie cine e Radu Popa. M-a sfătuit primul ministru să las pe fiecare să comenteze cât vrea. O să îl informez câte aberaţii spune pe presa locală. Oricum, ca nivel de încredere, cred că doar cei care îl ştiu de la partid îl cunosc, nu trece de 2%”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Adrian Ţuţuianu.

Prşedintele PSD Dâmboviţa a prezentat, în conferinţa de presă, şi datele sondajului Avangarde.

error: Conţinut protejat !!