Site icon stiriDB

Solicitare de intrare în partid contra loc de muncă

”Troc politic” de Dâmboviţa. Solicitare mai puţin obişnuită de a intra într-un partid politic, pe facebook o persoană i-a transmis liderului UNPR Dâmboviţa Cezar Frăţilă că vrea să intre în partid împreună cu alte 19 persoane dacă li se asigură loc de muncă.

Cel în cauză nu este o persoană avizată politic, nu ştie bine funcţia celui căruia îi face solicitarea, nici cum  funcţionează un partid politic, dar ştie bine ce vrea: un loc de muncă. Şi îşi dă datele de contact, spune ce şcoală a terminat şi în ce are experienţă.

UNPR Dâmboviţa a cunoscut în ultima perioadă schimbări importante, atât la conducerea partidului cât şi în organizare, respectiv atragerea de noi membri. S-a vorbit în spaţiul public despre preluarea UNPR Dâmboviţa de către omul de afaceri Dan Miculescu, patronul trustului media MDI, dar oficial nu s-a făcut niciun anunţ în acest sens. De asemenea au fost membri ai organizaţiei de tineret a PSD Dâmboviţa care au trecut în ultima perioadă la UNPR.

”UNPR Dâmboviţa îşi propune ca până la alegerile din 2016 să aibă 30.000 de membri, cu adeziuni semnate”, se arată într-un comunicat remis recent de UNPR Dâmboviţa, semnat de Biroul de presă.

La câteva ore distanță, neobișnuita cerere a primit un răspuns din partea lui Cezar Frățilă: