Şoferi şi scandalagii amendaţi de Poliţia Dâmboviţa, în perioada Crăciunului

Şoferi şi scandalagii amendaţi de Poliţia Dâmboviţa, în perioada Crăciunului

Peste 20 de infracţiuni au fost constatate şi 170 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni, în perioada 25-26 decembrie.

”Efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa  au fost prezente la datorie, acţionând pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice pe raza întregului judeţ. Cu ocazia acţiunilor desfăşurate, au fost constatate 24 de infracţiuni. Dintre acestea, 16 au fost de natură judiciară, 4 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi cinci surprinderi în flagrant”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis vineri.

De asemenea, ca urmare a neregulilor depistate, poliţiştii au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la aproape 33.000 de lei.

”124 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Peste 40 de persoane au fost depistate în timp ce încălcau normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică, fiind sancţionate în conformitate cu Legea 61/1991”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!