Si barbatii au stil! 3 modele de incaltaminte care scot orice barbat din impas!

Si barbatii au stil! 3 modele de incaltaminte care scot orice barbat din impas!

Cand vine vorba despre moda masculina sau, mai exact, look-ul adoptat de barbati, cele mai multe guri spun ca acestia mai au de muncit pentru a obtine niste rezultate admirabile. Totusi, exista si reprezentanti ai sexului tare carora le place sa se aranjeze si acorda o atentie sporita imaginii lor.

Pentru acestia, dar si pentru cei care se regasesc, de multe ori, in impas cu privire la ceea ce urmeaza sa poarte, mai jos exista o lista cu tipurile de incaltaminte pe care orice barbat trebuie sa le aiba in garderoba, atat pentru purtarea de zi cu zi, cat si pentru ocaziile speciale la care pot lua parte. Accesoriile se dovedesc a fi, de multe ori, pasul la care majoritatea barbatilor se poticneste cand vine vorba despre alcatuirea unei tinute.

Iata ce perechi de incaltari trebuie sa detina orice barbat: 

  • Pantofi casual

Acestia sunt genul de pantofi pe care ii poti purta in fiecare zi, fie la birou, fie la iesirile cu prietenii sau alte evenimente la care poti adopta o tinuta casual. Indiferent daca ii asortezi cu jeans sau cu pantaloni lejeri, acestia vor completa de minune outfit-ul tau. Modele de pantofi pentru purtarea de zi cu zi gasesti pe Urban Shoe Store, la preturi foarte bune. De asemenea, astfel de incaltari pot fi asortate atat la camasi, pentru un stil office relaxat, cat si la tricouri sau jachete. Sunt comozi, dar aduc si un plus de stil tinutei tale. Iti poti achizitiona mai multe perechi, in modele diverse si culori diferite, iar acest lucru te va scoate din impas cand va veni vorba despre alcatuirea unui look de admirat!

  • Pantofi eleganti

Orice barbat trebuie sa aiba cel putin o pereche de pantofi eleganti, ce pot fi purtati la petreceri sau evenimente speciale, impreuna cu un costum. Arunca o privire pe https://www.urbanshoestore.ro/incaltaminte-barbati/ si alege-ti perechea preferata care se potriveste cu stilul tau, dar si cu articolele vestimentare pe care le detii. Avand in vedere ca pe acestia nu ii vei purta zilnic, este recomandat sa acorzi o atentie deosebita depozitarii lor, pentru a nu se strica. De asemenea, este bine sa incalti pantofi din piele, pentru ca sunt cei mai buni din punct de vedere calitativ si al comoditatii. Cand gasesti perechea perfecta, nu ezita si achizitioneaz-o, pentru ca sigur vei avea nevoie, mai devreme sau mai tarziu, de astfel de incaltari!

  • Pantofi sport

Pantofii sport (adidasii) pot fi purtati pe timpul zilei, daca job-ul iti permite, la evenimente sociale sau in momentul desfasurarii activitatilor fizice, precum antrenamentele la sala sau in parc. Exista diferente intre modele, pentru ca, in general, design-ul acestora este gandit pentru fiecare arie de activitate in parte. De exemplu, exista adidasi pentru fotbal, pentru baschet, pentru alergare sau, pur si simplu, pentru plimbari si activitati obisnuite. Este recomandat sa tii cont de aceste lucruri atunci cand iti alegi perechea sau perechile de pantofi sport, avand in vedere ca sunt special construiti pentru a te ajuta si pentru a mentine sanatatea picioarelor tale, dar si a intregului corp. Probeaza mai multe modele pana il gasesti pe cel potrivit pentru tine! Pe acestia ii poti integra atat in tinute sport, cat si in tinute casual, alaturi de jeansi, tricouri, camasi sau hanorace.

Asadar, acestea sunt tipurile de incaltari pe care orice barbat trebuie sa le aiba in gardeorba. Astfel, cand va veni momentul sa te hotarasti asupra unei tinute, iti va fi mult mai usor sa alegi, iar efortul tau va fi, cu siguranta, apreciat!

error: Conţinut protejat !!