Site icon stiriDB

Sorin Roşca Stănescu susţine demiterea lui Mihail Volintiru de la conducerea PNL Dâmboviţa

Senatorul PNL de Dâmbovița Sorin Roșca Stănescu a anunţat că susţine demersul iniţiat de unii liberali din judeţ de înlăturare a lui Mihail Volintiru de la conducerea organizaţiei PNL Dâmboviţa.

Liberalii dâmboviţeni au strâns 119 semnături şi au adresat un memoriu preşedintelui interimar al PNL Klaus Iohannis în care cer demiterea lui Mihail Volintiru de la conducerea filialei judeţene.

”Nu sunt semnatar al lui, dar asta nu înseamnă că mă dezic de acest memoriu. Vin suficient de des în Dâmbovița, stau suficient de des de vorbă și cu unii și cu alții, mai puțin cu domnul Volintiru, încât să nu știu că lucrurile sunt adevărate. Deci, îl susțin întru totul. E ca și când sunt semnatar”, a spus Sorin Roşca Stănescu.

Memoriul are semnăturile vicepreşedintelui liberal al CJ Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, fostului deputat Gabriel Plăiaşu, primarului Pucioasa, Dănuţ Bădău şi se încheie la poziţia 119 cu cea a primarului de la Pietrari, Coman Cornel.

Volintiru este acuzat că a demis din funcţie mai mulţi lideri de organizaţie locală care au avut rezultate slabe la europarlamentare şi că a ”organizat frecvente întâlniri” cu lideri PMP, dar şi că s-a afişat cu lideri naţionali ai PSD.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, cataloghează demersul celor care îi cer demiterea de la şefia organizaţiei drept ”o găinărie”. Demersul, spune Volintiru, este egal cu zero, iar acuzele sunt nefondate.

Acesta a adăugat că mulţi dintre cei care au semnat memoriul înaintat conducerii PNL nu ştiu ce au semnat, unii dintre semnatari spunându-i că au crezut că este o listă cu semnături de susţinere a preşedinţilor de organizaţii locale demişi.