Site icon stiriDB

Senatorul Ovidiu Isăilă şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PDL şi va activa în PSD

Senatorul Marius Ovidiu Isăilă a anunţat, luni, în plen, că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al PDL şi că va activa în cel al PSD.

‘Vă anunţ că îmi dau demisia din grupul parlamentar PDL şi voi activa în grupul parlamentar PSD’, a spus Isăilă în plenul Senatului.

În acest moment, grupul PSD-UNPR numără 77 de membri, iar al PDL – 20.

Ovidiu Isăilă a candidat, vineri, la alegerile PDL Dâmboviţa câştigând funcţia de prim-vicepreşedinte.

”Partidul Democrat Liberal Dâmbovița nu poate împiedica ”traseismul” politic, mai ales atunci când acest act are în spate interese personale puternice, însă își reafirmă principiile și valorile proprii. Considerăm că liderii politici autentici au tăria de caracter și inteligența de a-și asuma faptele și convingerile, și nu apelează la teritipuri ieftine, care să-i arunce – în final – în ridicol. Îi recomandăm dlui senator Isăilă să-și dozeze ”dezgustul” față de cei care dau atacuri zilnice statului de drept, s-au făcut scut în fața corupților și au nenorocit economia României, de dragul clientelei de partid!”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa, remis luni.

În document se mai spune că ”PDL Dâmbovița își manifestă regretul față de modul în care dl senator Ovidiu Isăilă a ales să părăsească această formațiune politică și își asigură membrii și simpatizanții că nu va tolera niciodată luări de poziție neadevărate și calomniatoare”.