Site icon stiriDB

Şeful de campanie al PSD Dâmboviţa confirmă ”monitorizarea adversarilor” şi anunţă schimbările din alte partide

Şeful de campanie al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea, confirmă ceea ce anunţa într-o conferinţă de presă de luna trecută, când spunea că pesediştii vor avea celulă de criză, monitorizare adversar şi monitorizare internă. Oprea este cel care anunţă schimbările din conducerea formaţiunilor politice din judeţ, chiar în locul acestora.

Astfel, luni, Alexandru Oprea, a anunţat că a fost schimbată conducerea UNPR Dâmboviţa. Nici după ce informaţia a apărut în presă UNPR Dâmboviţa nu a remis vreun comunicat de presă şi nici nu a anunţat vreo conferinţă.

”Tot în breaking news”, a spus, ironic, Oprea, când a informat despre decizia luată de sâmbătă în ceea ce priveşte conducerea UNPR Dâmboviţa. ”Înţeleg că sâmbătă a fost validată o nouă conducere a UNPR Dâmboviţa. Va fi validată mâine o nouă conducere şi a UNPR Târgovişte. Eu sper ca cei care sunt mandataţi, în speţă domnul Bogdan Manole şi domnul Adrian Enache, să aibă mai multă inteligenţă politică decât predecesorii lor, să respecte protocoalele încheiate la nivel naţional între UNPR şi PSD şi, tot în premieră o spun, noi îi vom chema la dialog pentru a vedea în ce măsură putem avea o colaborare. N-o vom avea nici cu dumnealor pentru că înţeleg că mentorii lor spirituali sau păpuşarii sunt în spate, dar spre nenorocirea lor îi cunoaştem”, a precizat Alexandru Oprea.

Oprea bifează şi ”bulversarea adversarilor”, prin chemarea la dialog a celor din UNPR Dâmboviţa pentru o colaborare pe care spune că nu o vor avea.

Alexandru Maican este cel înlocuit de Bogdan Manole la preşedinţia UNPR Dâmboviţa. Schimbările din această formaţiune au început cu plecarea lui Dumitru Miculescu la PNL.