Se strâng semnături de susţinere a lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la biroul senatorial al lui Sorin Roşca Stănescu

Se strâng semnături de susţinere a lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la biroul senatorial al lui Sorin Roşca Stănescu

Semnături de susţinere a lui Mircea Diaconu pentru candidatura la un post de europarlamentar se strâng, de joi, şi la cabinetul parlamentar din Dâmboviţa al senatorului Sorin Roşca Stănescu.

”Biroul meu senatorial susţine strângerea de semnături pentru Mircea Diaconu. Domnul Mircea Diaconu a demisionat din PNL şi a anunţat că va candida independent pentru Parlamentul European. A precizat că face acest lucru pentru a apăra dreptul oricărui cetăţean român de a alege şi de a fi ales”, se arată într-un comunicat semnat de senatorul de Dâmboviţa Sorin Roşca Stănescu.

Cabinetul senatorial al acestuia se află la etajul 5, camera 116A, din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Târgovişte.

”Am decis ca, în mod direct dar şi prin intermediul biroului meu senatorial, să susţin acest proiect. Prin urmare, începând de joi, data de 20 martie, în fiecare zi între orele 9.00 – 16.00, consilierele mele, care lucrează la biroul senatorial îi primesc pe toţi prietenii marelui actor Mircea Diaconu, pe toti cetăţenii din judeţul Dâmboviţa care cred în valoarea acestui om, pentru a-l ajuta să strângă numărul necesar de semnături. Rugăm cetăţenii care doresc să sprijine acest proiect să se prezinte cu actul de identitate”, se mai arată în comunicatul semnat de Sorin Roşca Stănescu.

Mircea Diaconu a decis să candideze ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai. În termen de câteva zile acesta trebuie să strângă cele 100.000 de semnături de care are nevoie pentru a se putea înscrie la alegeri.

Mircea Diaconu a demisionat miercuri din PNL după ce conducerea partidului l-a scos de pe listele de candidaţi la europarlamentare din cauza unei decizii de incompatibilitate.

error: Conţinut protejat !!