Site icon stiriDB

Se caută muncitori metalurgi în Germania, salariu 9 euro/oră

combinat_metalurgic-metalurgie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută munictori metalurgi în Germania, se cer calificare în domeniu, experienţă de doi ani, iar salariul oferit este de 9 euro pe oră.

Sunt oferite 9 posturi în Monchengladbach, Darmstadt, Bruchsal, Landshut, Oldenburg, Fulda, Troisdorf, Koln, Karlsruhe şi alte localităţi.

Decrierea postului: producţie şi montaj de balustrade, scări şi construcţii metalice; întreţinere şi reparaţii de utilaje şi sisteme; prelucrarea metalelor (manual şi/sau automat); montarea ansamblurilor (înşurubare, bolturi, lipire sau nituire, forjare şi sudură).

Se cer: calificare profesională încheiată sau curs finalizat în domeniu (formare profesională în fundamentele metalelor, siguranţă şi securitate în muncă, tehnici şi instrumente de lucru în industria metalurgică); cel puţin 2 ani experienţă în domeniu; permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); disponibilitate de a lucra în schimburi; flexibilitate şi motivaţie. De asemenea se cer cunoştinţe de limba germană.

Durată contract: contract permanent cu program normal de lucru de 35 – 40 ore/săptămână. Se lucrează în schimburi

Mod de aplicare: persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

Cei interesaţi pot cere informaţii la 021 3165508. De asemenea detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa.

Termen limită: 01.10.2015.