Site icon stiriDB

Se caută culegători de zmeură în Danemarca, salariu 1,6 euro/kg

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută culegători de zmeură în Danemarca, se cer cunoştinţe de limba engleză, iar salariul este de 1,6 euro/kg.

Sunt oferite 20 posturi în localitatea Skaelskor, iar firma angajatoare este Hyldetoftegaard Berries.

Decrierea postului este: ferma deţine 23 de hectare pentru cultivarea căpşunilor în câmp şi în solarii, precum şi 3 hectare de cultivare a zmeurei în solarii/tuneluri. Lucrătorii vor culege zmeura din solarii.

Se cer: experienţă de muncă la culesul zmeurei. Experienţa de muncă în străinătate în domeniul agricol constituie un avantaj..

Alte benecifii: cazarea se face în rulote, 2 persoane/cameră. Lucrătorul va plăti o taxă de cazare de 50 de coroane daneze/zi. Sunt puse la dispoziţie spaţii de bucătărie, maşini de spălat, internet. Lucrătorii trebuie să îşi cumpere şi să pregătească singuri mâncarea. Transportul dus întors în/din Danemarca este în sarcina lucrătorului.

Durata contractului: 20 iunie-25 septembrie 2015. Se lucrează 6 zile pe săptămână, 5-7 ore/zi.

Mod de aplicare: CV în limba engleză cu foto inclusă şi copia referinţelor de la locurile de muncă anterioare în domeniul agricol (traducere simplă în engleză), se vor trimite până pe data de 16.02.2015 pe adresa de email s@hyldetoftegaard.dk. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani. Selectia va avea loc la Botoşani în ultima decadă a lunii februarie 2015. Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa sau la telefon 021 313 9141.

Oferta este valabilă până pe 16 februarie 2015.