Site icon stiriDB

Se caută culegători de mazăre în Danemarca, salariu în funcţie de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că se caută culegători de mazăre în Danemarca, se cer cunoştinţe medii de limba engleză, iar salariul este în funcţie de munca depusă, în jur de 0,6 euro/kg plus 12,5% bani de concediu.

Sunt oferite 50 posturi.

Decrierea postului este: se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi ambalatori, şoferi de autobuz/tractor, tâmplari sau supervizori etc.. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

Se cer: vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea, indiferent de climă; experienţa în munca agricolă-avantaj; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; toleranţă şi respect pentru colegii din echipă; onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile; atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Alte benecifii: cazarea se face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători; bucătărie, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrător/pe zi este între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă etc. Transportul dus-întors România-Danemarca este responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Mod de aplicare: candidaţii trebuie să trimită un CV model europass, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 13 februarie 2015.

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Botoşani. Selecţia va avea loc în ultima săptămână a lunii februarie, la Botoşani. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

De asemenea detalii se pot cere la AJOFM Dâmboviţa.