Se caută culegători de căpşuni în Danemarca

Se caută culegători de căpşuni în Danemarca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Dâmboviţa informează că sunt oferite 35 de posturi de culegători căpşuni, în Danemarca.

Se plăteşte echivalentul a 1 euro pe kilogram de căpşuni recoltat.

”Munca se desfăşoară la fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpşunilor începe devreme, la 4-5 dimineaţa. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la începutul lui iunie şi se termină în jurul datei de 15 august. Mai multe informaţii se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk”, se arată pe site-ul AJOFM Dâmboviţa.

Durata contractului este de aprox. 6-7 săptămâni. Se lucrează şase zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.

Condiţii: vârsta minimă 18 ani; muncă fizică grea; sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor; lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; Se acceptă şi cupluri.

Termenul până la care oferta este valabilă este 31 ianuarie 2014.

Modul de aplicare este explicat pe pagina AJOFM Dâmboviţa.

”Candidaţii sunt rugaţi să trimita CV model europass, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Modelul de CV se poate descarca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De asemenea candidaţii vor trebui să completeze on line şi un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenţionat. Preselecţia persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului. Selecţia va avea loc la Oradea în luna februarie 2014. Detaliile referitoare la data precisa, locatia si programul selectiei vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu”, se arată pe pagina AJOFM Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!