Scandal la alegerile de la PDL Târgovişte; Boriga nu a fost lăsat să intre în sala de alegeri (video)

Scandal la alegerile de la PDL Târgovişte; Boriga nu a fost lăsat să intre în sala de alegeri (video)

Delegaţii la alegerile PDL Târgovişte au fost împiedicaţi să intre în clădirea Teatrului Municipal Târgovişte de colegii din partid, susţinători ai deputatului Florin Popescu, nemulţumiţi că nu au fost şi ei aleşi delegaţi la alegeri.

La Teatrul Municipal Târgovişte, unde au loc alegerile de la organizaţia municipală a PDL a venit şi primarul Gabriel Boriga, fostul lider al organizaţiei, suspendat acum din partid, dar nu a fost lăsat să intre.

Printre cei care a protestat pentru acest lucru a fost şi deputatul PDL Florin Popescu.

sursa video: MDI TV

”Lăsaţi primarul să intre!”, „Boriga! Boriga”, strigau cei aflaţi în faţa Teatrului Municipal Târgovişte.

Pe de altă parte, organizatorii conferinţei de alegeri susţin că delegaţii sunt împiedicaţi să intre şi, mai mult decât atât, că au fost agresaţi. Astfel, atmosfera de la conferinţa de alegeri a PDL Târgovişte este una foarte tensionată.

Încă de acum câteva zile deputatul Florin Popescu a contestat modul de organizare a acestor alegeri, din cauza modului în care au fost aleşi delegaţii la conferinţă. Conducerea PDL Dâmboviţa a respins contestaţia deputatului, susţinând că e tardivă.

Pentru funcţia de preşedinte al PDL Târgovişte şi-au depus candidatura fostul prefect Iancu Caracota şi viceprimarul Târgoviştei Ciprian Prisăcaru.

Vom reveni cu amănunte.

error: Conţinut protejat !!