Site icon stiriDB

Scandal în curtea Poliţiei Titu, o maşină de Poliţie avariată

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat un scandal în Titu, a urmărit cu maşina o persoană cu care avusese un conflict mai vechi şi a provocat un accident în care a fost avariată o maşină de Poliţie.

Incidentul, ce a avut loc sâmbătă, a fost mediatizat de Poliţie abia luni, când apăruseră în presa locală informaţii pe surse despre scandal şi despre faptul că o autospecială de Poliţie a fost lovită.

Între cei implicaţi în scandal exista un conflict mai vechi. În vara acestui an au fost implicaţi într-o bătaie la o terasă din Titu. În urma acelui incident unul dintre bărbaţi era pus sub control judiciar.

”Persoana care se afla sub control judiciar se prezenta periodic la Poliţie. Sâmbătă, a fost văzut conducând spre Poliţie de către cel care a fost victimă în scandalul din vară, l-a urmărit cu maşina şi a vrut să îl acroşeze. Pentru a scăpa, de teamă, cel urmărit a virat brusc şi a intrat în curtea Poliţiei Titu. Cel care îl urmărea, aflându-se sub influenţa alcoolului a intrat în gardul sediului Poliţiei, a ricoşat în maşina celui pe care îl urmărea care a fost proiectată într-o autospecială a Poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Adelina Torcică.

În sarcina celui care a provocat incidentul au fost reţinute şase infracţiuni.

”În urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunilor de “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” , instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al IJP Dâmboviţa, remis luni.

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dâmboviţa.