UPDATE Scandal cu împuşcături într-un bar din comuna dâmboviţeană Băleni

pistol

UPDATE luni: 15 suspecţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 50 de ani, implicaţi în scandalul din comuna dâmboviţeană Băleni de vineri, se află la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, iar în funcţie de materialul probator se vor lua măsurile legale ce se impun, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis luni.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe, port ilegal şi uz de armă neletală, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce anulată.

vineri, 19.38: O persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce într-un bar din localitatea dâmboviţeană Băleni a izbucnit, vineri, un scandal între un grup de tineri şi administratorii localului, fiind tras şi un foc de armă, informează Poliţia Dâmboviţa.

”Am fost sesizaţi că în incinta unui local a avut loc un conflict spontan. O echipă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că a fost spart un geam, au fost distruse mai multe scaune şi s-a folosit un pistol cu gaze în afara localului”, a declarat, pentru stiridb.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Adelina Torcică.

În timpul incidentului două persoane au fost lovite cu un obiect contondent, una dintre acestea necesitând îngrijiri medicale. Conform reprezentanţilor Poliţiei, nicio persoană implicată în scandal nu a fost grav rănită.

”Conflictul a fost declanşat, după ce unul dintre tinerii din bar nu a câştigat la jocurile electronice din incinta localului. În jur de 15 persoane sunt audiate la sediul Poliţiei şi se fac cercetări pentru identificarea tuturor celor implicaţi în incident. Se va deschide dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Adelina Torcică.

error: Conţinut protejat !!