S-a înfiinţat Asociaţia Societăţilor Prestatoare de Servicii în Situaţii de Urgenţă, preşedinte este Georgică Dumitru

S-a înfiinţat Asociaţia Societăţilor Prestatoare de Servicii în Situaţii de Urgenţă, preşedinte este Georgică Dumitru

Mai multe firme care activează în domeniile protecţiei civile, stingerii incendiilor, intervenţiei în situaţii de urgenţă au înfiinţat, miercuri, Asociaţia Societăţilor Prestatoare de Servicii în Situaţii de Urgenţă (ASPSSU), sediul central este la Târgovişte, iar scopul principal al asociaţiei este o mai bună reprezentare a firmelor de profil în relaţia cu autorităţile.

Preşedinte al asociaţiei este directorul Geo Sting, Georgică Dumitru.

”Scopul definit al ASPSSU este sporirea performanţelor în domeniul specific, printr-o mai bună reprezentare a societăţilor prestatoare de servicii în Situaţii de Urgenţă, în relaţia cu autorităţile, prin iniţierea şi menţinerea unui dialog eficient cu acestea. Conştientizăm necesitatea abordării instituţionale şi, în numele asociaţiei, nu vom iniţia şi promova interese particulare, ci numai acele obiective comune care îşi găsesc aplicabilitatea şi necesitatea pentru întreaga piaţă de profil”, a declarat Georgică Dumitru, la festivitatea de înfiinţare a Asociaţia Societăţilor Prestatoare de Servicii în Situaţii de Urgenţă.

Asociaţia are nouă membri fondatori, firme de profil din întreaga ţară.

”Ne exprimăm dorinţa de a face cât mai cunoscut domeniul nostru de activitate, considerând că serviciile prestate au un rol crucial pentru comunităţi. Şi noi, societăţile comerciale, alături de autorităţi suntem responsabili pentru formarea unei culturi civice a prevenţiei în rândul populaţiei. Dar noi, la rândul nostru, trebuie să reprezentăm un etalon al performanţei în domeniu”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Societăţilor Prestatoare de Servicii în Situaţii de Urgenţă, Georgică Dumitru.

error: Conţinut protejat !!