S-a constituit Consiliul Local Târgovişte şi au fost aleşi viceprimarii municipiului

consiliul local-depunere-juramant

Consilieri locali târgovişteni aleşi în iunie au participat, marţi, la şedinţa de constiuire a consiliului, au depus jurământul, a fost învestit primarul Cristian Stan (PSD) şi au fost aleşi viceprimarii municipiului, ambii de la PSD.

Conform procedurii, viceprimarii au fost aleşi de către consilieri, din rândul lor. Cei doi viceprimari ai municipiului Târgovişte sunt Carmen Holban şi Cosmin Bozieru. Reprezentanţii PNL au spus că neavînd majoritate în consiliu, decid să nu propună niciun nume la alegerea viceprimarilor.

La şedinţa de marţi a Consiliului Local Târgovişte, consilierul Claudiu Dumitrescu (directorul Spitalului Judeţean Târgovişte) ales pe lista PSD a renunţat la mandat şi a fost înlocuit cu următorul pe listă. Un alt consilier ales, Adrian Ghinescu (PNL) a absentat, urmând să fie validat şi să depună jurământul la următoarea şedinţă.

”În calitatea de reprezentant al Executivului îmi exprim speranţa că vom avea un mandat în care vom şti să colaborăm (…), în care vom reuşi împreună să dezvoltăm municipiul Târgovişte, iar jurământul pe care l-am depus fiecare dintre noi astăzi va reprezenta într-adevăr ceva şi nu câteva cuvinte spuse la un moment festiv. Adminstraţia publică locală din Târgovişte trebuie să facă faţă unor provocări deosebite, ne aflăm în faza de pregătire a proiectelor cu finanţare europeană (…). Nu voi genera şi nu voi întreţine niciun fel de conflict la nivelul consiliului local, îmi doresc o colaborare bună cu reprezentanţii tuturor grupurilor de consilieri şi cred că acesta ar fi secretul unei activităţi administrative eficiente”, a spus primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta a fost primar interimar al municipiului Târgovişte de la începutul acestui an, iar la alegerile din iunie a câştigat mandatul de primar al Târgoviştei. De asemenea la alegerile locale, PSD a obţinut majoritatea în Consiliul Local Târgovişte. Din cei 21 de membri ai CL Târgovişte 10 sunt de la PSD, nouă PNL, unul ALDE şi un independent.

Lista consilierilor locali:

  1. Daniel Cristian Stan (PSD) – primar
  2. Carmen Holban (PSD) – viceprimar
  3. Cosmin Bozieru (PSD) – viceprimar
  4. Barbu Dumitru (ALDE)
  5. Bercu Adrian (PNL)
  6. Buggy Alexandru (PSD)
  7. Cucui Ion (PSD)
  8. Erich Agnes (PSD)
  9. Ilie Monica (PSD)
  10. Ion Neli (PNL)
  11. Marin Sebastian (PNL)
  12. Mândrilă Nicolae (PNL)
  13. Moțoc Honorius (PNL)
  14. Neculaescu Laurențiu (PSD)
  15. Nicolae Ana Maria (independent)
  16. Oprescu Virgil Ciprian (PSD)
  17. Păunescu Andrei (PSD)
  18. Prisăcaru Ciprian (PNL)
  19. Rădulescu Cătălin (PSD)
  20. Tănase Silviu (PNL)
  21. Vlăducă Oana (PSD)
error: Conţinut protejat !!