Retragerea lui Gică Popescu de la Chindia Târgovişte, oficializată de adunarea generală a clubului

Retragerea lui Gică Popescu de la Chindia Târgovişte, oficializată de adunarea generală a clubului

Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul de fotbal Chindia Târgovişte a luat act, săptămâna trecută, de cererea de retragere din club a societăţii prin care Gică Popescu era implicat în fotbalul târgoviştean, a declarat administratorul public al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Oprea spune că Gică Popescu nu s-a mai implicat în activitatea clubului Chindia anul acesta.

”Am avut o cerere de retragere din partea societăţii Pimen a lui Gică Popescu (…). Da, se poate spune că Gică Popescu s-a retras oficial, joi (13 martie 2014) de la Chindia. Contribuţia sa la club a fost anul acesta zero. Anul trecut a băgat bani şi a recuperat bani. El a creditat clubul, iar ulterior şi-a recuperat banii, nu putem spune de o implicare financiară mare a sa la club, din câte ştiu este o implicare financiară minimă de când este la Chindia”, a precizat administratorul public al CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Fostul internaţional Gică Popescu s-a implicat în fotbalul târgoviştean în 2010, când s-a înfiinţat echipa Chindia. Acţionarii clubului au fost iniţial Consiliul Local Târgovişte, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Universitatea Valahia Târgovişte şi societatea Pimen GP – cu acţionar Gică Popescu.

Despre retragerea lui Popescu de la Chindia Târgovişte s-a vorbit încă de anul trecut. Atunci preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, spunea că fostul fotbalist intenţionează să se retragă de la Chindia, mai mult, societatea prin care este implicat la club era în lichidare.

Gică Popescu a fost condamnat, la începutul lunii martie, la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

error: Conţinut protejat !!