Site icon stiriDB

Reacţie dură a lui Dragnea la adresa unui candidat PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, vineri, într-o conferinţă de presă, iniţiativa senatorului Titus Corlăţean, candidat la Dâmboviţa pentru un nou mandat, privind organizarea unui referendum în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea, a declarat că partidul pe care-l conduce nu susţine organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare, scrie Adevărul.

Totodată, liderul social-democrat a precizat că senatorii PSD Ovidiu Donţu şi Titus Corlăţean – candidat la Dâmboviţa la alegerile parlamentare din acest an, care au depus la Senat un proiect în acest sens, ar trebui să îl retragă.

„PSD nu susţine organizarea unui referendum pentru modificarea Constituţiei în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul României. Ştiu că a fost iniţiativa unui coleg. PSD nu susţine această iniţiativă din mai multe motive. Dezbaterea în sine este una foarte profundă şi subiectul este foarte profund şi nu vreau ca dezbaterea şi discuţiile despre tema acelui referendum să fie amestecate cu campania electorală. De asemenea, 11 decembrie este o zi extrem de importantă pentru viitorul României şi cred că românii ar trebui să aibă posibilitatea să discearnă (…) ce trebuie să facă fiecare partid. Amestecarea acestor două teme de dezbatere nu face bine. Poporul, românii, trebuie să decidă prin referendum, dar nu organizat odată cu alegerile”, a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă.