Razie a poliţiştilor în municipiul Târgovişte

Razie a poliţiştilor în municipiul Târgovişte

Efective de la ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţie rutieră, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au organizat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, (12 spre 13 iunie) o razie în municipiul Târgovişte.

”În cadrul activităţilor, au fost constatate trei infracţiuni în flagrant delict şi au fost aplicate 183 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.840 de lei. Din totalul amenzilor, 37 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 18 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, remis sâmbătă.

De asemenea 124 de participanţi la traficul rutier au fost amendaţi pentru abaterile comise. Ca măsura complementară, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras opt certificate de înmatriculare.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 6.800 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative de provenienţă.

error: Conţinut protejat !!