Radu Popa (PSD): E dosar la DNA pentru centralele termice montate în şcolile din Târgovişte

Radu Popa (PSD): E dosar la DNA pentru centralele termice montate în şcolile din Târgovişte

DNA are pe rol un dosar penal pe subiectul montării centralelor termice în unităţi de învăţământ, blocuri ANL şi sociale în Târgovişte, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, deputatul PSD de Târgovişte, Radu Popa.

”Am informaţia că e un dosar pe situaţia centralelor de astă iarnă, când eu atrăgeam atenţia şi unii colegi de-ai dumneavoastră mă luau în râs, că de ce mă interesează (…). Ştiu că e un dosar la DNA. Şi e bine că e. Şi e bine ca instituţiile statului să se ducă pe toate contractele mari din acest judeţ. Achiziţiile pe care le fac unii băieţi talentaţi sunt 300%, 400% adaos comercial”, a afirmat Radu Popa.

Anul trecut, după ce Termica a intrat în insolvenţă, Primăria Târgovişte a luat decizia montării de centrale termice în unităţile de învăţământ, precum şi la blocurile ANL şi cele sociale.

Consiliul Local Târgovişte a aprobat indicatorii tehnico-economici şi studiile de fezabilitate privind montarea centralelor, inclusiv preţurile aferente, iar firmele interesate au depus oferte pentru montarea centralelor.

error: Conţinut protejat !!