Site icon stiriDB

PSD, petreceri la Târgovişte şi Titu de 8 martie

PSD Târgovişte a organizat două petreceri cu ocazia zilei de 8 martie, iar liderul organizaţiei, Cristian Stan, a postat pe facebook imagini de la evenimente.

”Cu ocazia zilei de 8 Martie, ţin să urez tuturor doamnelor şi domnişoarelor la mulţi ani, o primăvară frumoasă, multă sănătate şi linişte sufletească!”, este mesajul liderului PSD Târgovişte, cu prilejul Zilei Femeii.

”Mulţumiri speciale celor peste 400 de doamne şi domnişoare care au arătat aseară că ştiu să se distreze la cele 2 petreceri simultane organizate de PSD Târgovişte!”, a mai scris Cristian Stan pe facebook.

Şi la Titu, PSD a sărbătorit Ziua Femeii. 300 de doamne şi domnişoare din Organizaţia de Femei a PSD Titu au sărbătorit, vineri, împreuna cu deputatul Ionuţ Săvoiu, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Dâmboviţa, Claudia Gilia, primarul oraşului Titu, Traian Niculae, viceprimarul Vlad Oprea şi preşedintele PSD Titu, Ion Nicolae.

Sâmbăta, 8 martie, primarul din Titu, Traian Niculae şi viceprimarul Vlad Oprea, alături de tineri din organizaţia TSD Titu au împărţit 1.500 de flori şi felicitări doamnelor şi domnisoarelor din Titu.