PSD: Depunem plângere la DNA, premierul în campanie în Dâmboviţa, după ce aceasta a luat sfârşit

PSD va depune plângere penală la DNA împotriva premierului Ludovic Orban pe motiv că acesta a continuat să facă campanie electorală şi după ce aceasta a luat sfârşit, a declarat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

„Aş vrea să mă refer la ceea ce face prim-ministrul României în acest moment. Este inadmisibil ca un prim-ministru al unei ţări europene să încalce legea cu bună-ştiinţă şi să se afle în campanie electorală după ce campania electorală a luat sfârşit ieri, la orele 24,00. S-a deplasat în două judeţe, în Dâmboviţa şi Giurgiu, s-a întâlnit cu candidaţi şi cu primari, au făcut întâlniri electorale. Avem documente şi dovezile necesare, atât filmări, cât şi poze. Niciodată nu s-a întâmplat în România aşa ceva, această disperare a domnului Orban şi a PNL că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea. Vom depune plângeri penale la DNA pentru aceste fapte”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, la finalul şedinţei Consiliul Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că plângerile penale vor fi depuse de către preşedinţii de organizaţii de la Dâmboviţa şi Giurgiu.

Şi organizaţia PSD Dâmboviţa a remis, sâmbătă, un comunicat de presă însoţit de foto şi video cu premierul în campanie la Tărtăşeşti şi Lunguleţu.

Biroul de presă
Data: 26.09.2020

COMUNICAT DE PRESĂ

PNL demonstrează, încă o dată, că încălcarea legilor în vigoare a devenit adevărata doctrină a partidului.
Deși campania electorală s-a încheiat în această dimineață la ora 07.00, într-un dispreț total față de lege și de alegători, premierul Ludovic Orban, președintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, alături de candidații PNL din mai multe localități dâmbovițene fac în continuare campanie electorală pe străzi. Orban și Guran au fost în comunele Tărătașeti și Lungulețu promovând candidații PNL din cele două localități.

Încălcarea flagrantă a normelor legale arată că PNL este dispus să facă orice pentru a mai câștiga capital electoral.
Solicităm instituțiilor competente să ia măsurile de rigoare, chiar dacă este vorba de premierul României.

PSD Dambovita

error: Conţinut protejat !!