PSD Dâmboviţa se declară solidar cu Ponta şi îi cere să îşi continue mandatul de premier

ponta-tutuianu

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îşi exprimă, într-un comunicat remis vineri, solidaritatea cu Victor Ponta şi consideră că acesta trebuie să rămână premier, ”rezultatele guvernării reprezentând argumentul determinant’.

”Este suspect că Premierul României a fost citat şi i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune fără consistenţă, fiind evident în imposibilitatea de a o trece prin Parlament. Demersul domnului Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale, Preşedintele României abandonând poziţia de neutralitate politică la care îl obligă Constituţia”, se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

În document, PSD Dâmboviţa îi cere premierului Victor Ponta ”să-şi continue mandatul cu care a fost investit de cetăţenii României şi să continue punerea în aplicare a programului de guvernare”.

error: Conţinut protejat !!