Site icon stiriDB

PSD Dâmboviţa: La Tătărani am vorbit despre importanţa alegerilor de anul viitor şi impactul lor

Liderii PSD Dâmboviţa au vorbit la întâlnirea politică de la Tătărani despre importanţa alegerilor de anul viitor şi impatul lor asupra comunităţii locale.

„Astăzi, am avut plăcerea de a ne întâlni cu peste 200 de membri ai organizației PSD Tătărani! Am discutat despre alegerile viitoare, investițiile derulate în Tătărani de primarul PSD, Pătru Constantin, dar și despre proiectele mari aflate în lucru în această comună, obiective de investiții promovate și implementate de PSD Dâmboviţa. Și acestea nu sunt puține! Se lucrează la rețele de apă și apă uzată din Tătărani, cât de curând va începe proiectul de modernizare a drumurilor din comună, Consiliul Județean Dâmbovița va dota Școala Gimnazială din Tătărani cu echipamente digitale, mobilier și materiale didactice și vom achiziționa un microbuz electric pentru elevii navetiști. Sunt lucruri și rezultate palpabile, iar acestea ne vor asigura câștigarea tuturor alegerilor din 2024: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale”, a transmis preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta a precizat că a vorbit şi despre importanța alegerilor de anul viitor și impactul pe care acestea le vor avea asupra comunității de la Tătărani.

„Tocmai de aceea trebuie să muncim cel puțin la fel de mult ca și până acum. Localitățile conduse de primarii PSD Dâmboviţa sunt de departe cele mai performante, iar acest lucru nu trebuie să schimbe.

Încă o dată, vreau să le mulțumesc colegilor mei din Tătărani pentru prezența numeroasă la întâlnirea de azi. Se dovedește că PSD Dâmboviţa este cu adevărat o echipă”, a mai spus Corneliu Ştefan.