Site icon stiriDB

PSD Dâmboviţa: Întâlnire politică cu membrii din Răcari

Colegii noștri din zona Răcari au fost cei alături de care, astăzi, am încheiat seria întâlnirilor cu organizațiile PSD din județul Dâmbovița, a anunţat, joi, preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Pe parcursul ultimei luni, ca și astăzi, am discutat despre fiecare proiect în parte al administrațiilor PSD. Sunt multe și foarte importante pentru viața tuturor locuitorilor județului nostru și, implicit, pentru fiecare localitate în parte. Am vorbit de drumurile naționale din județul Dâmbovița pe care PSD Dâmboviţa le-a deblocat și le-a adus la nivel de execuție, Bâldana-Titu, sau pentru care sunt contracte de proiectare și execuție semnate, Bâldana – Târgoviște și Târgoviște- Sinaia. Am discutat despre investițiile de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște – extinderea Unității de Primiri Urgențe, construirea Ambulatoriului de Specialitate, a Secției de Cardiologie și achiziționarea unui aparat angiograf. Am discutat despre fiecare proiect din fiecare localitate în parte: de rețelele de apă și canalizare, de modernizare de drumuri din fiecare comună, de școlile, grădinițele, centrele medicale construite din temelii sau modernizate”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta a adăugat că PSD va câştiga, în judeţ, anul viitor, toate alegerile: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.