PSD Dâmboviţa: În teritoriu se văd rezultatele muncii în echipa PSD Dâmboviţa

PSD Dâmboviţa: În teritoriu se văd rezultatele muncii în echipa PSD Dâmboviţa

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a anunţat că a participat, sâmbătă, la întâlnirea cu membrii din din organizațiile locale Mănești, Dragomirești, Raciu și Lucieni.  

„Echipele PSD care conduc aceste localități au zeci de proiecte în lucru, cu valori care depășesc de sute de ori bugetele locale și capacitatea primăriilor de a implementa, din banii lor, obiective de investiții deosebit de importante pentru oamenii din comunele noastre!

Aici se vede cel mai bine forța de echipă a PSD Dâmboviţa. Cu toții am pus umărul pentru ca aceste comune să primescă sumele de care au nevoie! Fie că vorbim de reabilitări, modernizări sau construire de școli, grădinițe sau dispensare, fie că ne referim la drumuri, rețele de apă și canalizare, toate sunt rezultate ale muncii în echipa PSD Dâmboviţa”, a transmis preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta a adăugat că alegerile din 2024, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, vor fi momentul în care dâmbovițenii trag linie și vor contabiliza munca din ultimii ani.

„Avem argumente și avem rezultate, iar acestea ne vor confirma că PSD Dâmboviţa este cea mai performantă și puternică organizație politică din județ”, a mai spus Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!