Site icon stiriDB

PSD Dâmboviţa îl susţine pe Liviu Dragnea la preşedinţia partidului

tutuianu dragnea

PSD Dâmboviţa a decis, miercuri, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a organizaţiei să îl susţină la preşedinţia partidului pe Liviu Dragnea.

”Domnule Dragnea aveţi sprijinul nostru”, a afirmat liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Decizia a fost votată în unanimitate de către cei peste 700 de delegaţi de la conferinţă.

”Suntem în forul cel mai legitim al partidului, dacă am fi avut conferinţa mai în urmă cu o săptămână ar fi trebuit să luăm decizia în Comitetul Executiv Judeţean, dar astăzi cred că avem legitimitatea, cu peste 700 de delegaţi să decidem pe cine susţinem. Şi-au anunţat candidatura mai mulţi colegi, sunt toţi oameni de partid, sunt oameni valoroşi, sunt colegii şi prietenii noştri”, le-a spus celor prezenţi la conferinţă, înainte de vot, preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că la congresul partidului e important ca social democraţii să arate forţa partidului.

”La congresul partidului este important să arătăm forţa partidului, să arătăm capacitatea de mobilizare a organizaţiilor şi să arătăm întregii Românii că suntem primul partid în care, în mod democratic, toţi membrii se pronunţă cu privire la preşedintele care ne va conduce timp de patru ani. V-am spus că am primit sprijin din partea guvernului, am făcut o subliniere specială pentru domnul Liviu Dragnea şi nu este una făcută din politeţe, nu este făcută doar din prietenie ci este o precizare pe care am făcut-o pentru că am beneficiat de sprijin extraordinar din calitatea pe care a avut-o domnia sa de vicepremier, de ministru al Dezvoltării Regionale, multe lucruri pe care le aveam de rezolvat aici, multe lucruri care erau extrem de dificile pentru judeţ le-am rezolvat cu sprijinul lui Liviu Dragnea”, a afirmat Ţuţuianu.