Site icon stiriDB

PSD Dâmboviţa: Gestul lui Victor Ponta, un act de onoare

alexandru oprea-psd

Demisia premierului Victor Ponta reprezintă un act de onoare, dar nu cred că, la acest moment aveam nevoie de instabilitate la nivel guvernamental, a declarat, miercuri, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

”Este un act de onoare al primului ministru. În acelaşi timp consider că nu primul ministru se face vinovat de tragedia de la clubul Colectiv din Bucureşti, aşa cum am văzut şi alte semnale din presă, probabil, şi asta este şi opinia mea, trebuia şi alte persoane aflate în funcţii publice să îşi asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat acolo (…). Nu cred că la acest moment, la nivel guvernamental, aveam nevoie de instabilitate. Şi spun acest lucru pentru că trebuie închise proiectele europene, trebuie negociate ghidurile de finanţare pentru următorul exerciţiu financiar, iar această perioadă de instabilitate în care trebuie semnate cereri de plată, trebuie făcute rambursări de la Uniunea Europeană, numai de instabilitate şi de negocieri la nivel guvernamental aveam nevoie”, a precizat secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Oprea a mai vorbit, în declaraţia sa, despre manipularea opiniei publice, fără a face referiri concrete.

”Pe de altă parte, consider că ce s-a întâmplat aseară este încă un act de manipulare grosolană a opiniei publice şi, din păcate, sunt destui profitori în spatele acestor demersuri făcute şi aseară şi, probabil, dacă nu ar fi existatacest act al demisiei ar fi continuat şi în cursul zilei de astăzi”, a afirmat Alexandru Oprea.

Acesta s-a referit şi la activitatea de până acum a Guvernului Ponta.

”Un al doilea comentariu pe care aş vrea să îl fac, cu siguranţă Victor Ponta lasă după trei ani şi jumătate un mandat, spun eu, extrem de pozitiv al activităţii guvernamentale, bazat pe cifre care nu sunt de discutat, sunt realităţi pe care le puteţi constata”, a mai spus Alexandru Oprea.